www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mascara...

E de nåt jag haft otur med hela livet så är det mascara. Och efter jag började få problem med tårvätskan och jag var tvungen att blinka oftare för att tillgodose behovet av att fukta ögonen så föll mascaran ner ännu lättare och hamna under ögonen.
 
Efter att ha prövat ett antal mascaror (säkert ett 20-tal) så tror jag att jag har hittat rätt äntligen!
 
Prövade den igår: l'oreal double extend tube mascara
 
Bild 1: Tagen direkt efter prövning....
 
 
Bild 2 är tagen kl 3 på natten, efter jäkligt torra ögon o blinkningar haha. Ser inte så illa ut som andra mascaror skulle gjort ;) trötter ser ja ut o va däremot ;)
 
 
Helt klart nöjd :) Konstigt nog ser de ut att vara mindre mascara på bild än va jag såg i verkligheten. Jag såg mer sminkad ut i spegeln me andra ord ;)
 
Idag har jag även vart en tur till optikern...mina ögon såg bättre ut än sist. Dom blir friskare o friskare. Vilket e kul att få höra att nåt iaf går åt rätt håll. Att nåt i kroppen fortfarande går åt bättringshållet. Kanske jag är på väg att bli 100% frisk nu? Jag går ner i vikt och mina ögon är nästan 100% friska. Hoppas verkligen hela kroppen går på samma linje.
 
Däremot så har min hornhinna nog ändrat till storleken mindre haha, de e inte bara fettet som försvinner ;) Så därför måste jag nu ta bilder på ögonen så nya linser kan göras efter rätt storlek. Men för att allt ska bli rätt så måste jag låta ögonen vila helt från linserna i två veckor. Glasögon i två veckor blir de alltså nu :)
 
Men de ska vell funka fin fint ;)
 
Snart dags att sova, man vill juh vara pigg imorron på jobbet ;)
 
Ciao
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0